DEN SKAPANDE PROCESSEN

Onsdag kväll, 7 november kl 19, håller jag ett konstföredrag på Silvénska Villan i Säffle i anslutning till min utställning med målningar som arrangeras av Säffle Konstförening. Jag kommer att prata om den skapande processen. Det gäller mina målningar och mina dikter, och även mina predikningar. Att skapa har några trösklar som det gäller att ta sig över. Närmare bestämt tre trösklar. Konsten att börja. Konsten att avsluta. Och konsten att hålla på däremellan. Om detta kommer jag att prata på Silvénska Villan, och det kommer att handla både om de målningar som hänger på väggarna och jag kommer att läsa några texter som jag skrivit och som finns i mina diktböcker. Men det kommer inte att bli någon predikan. Avbryt mig gärna i så fall!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Staffan » NATTMUSIK:  ”Vad fint du fångar Sonjas musik i dina ord! Tack!”

  • Karin Axelsson » MATVRAK:  ”Snyggt tecknat och fyndigt skrivet, wie ûblich!!”

  • Kerstin » HOPPET:  ”Så bra! ”

  • Kicki Lidén » AKROPOLIS I LYSEKIL:  ”Där har jag suttit en het julidag och njutit av utsikt och svalare vindar”

  • Ingrid Fragakis » AKROPOLIS I LYSEKIL:  ”En underbar skildring av Lysekil/Parthenon! Längtar efter att läsa boken. Kram f..”

Bloggarkiv