DE GAMLA LÄRARNA

Jag höll ett konstföredrag på Silvénska Villan på onsdag kväll. Plötsligt stod de gamla lärarna omkring mig; Arne Isacsson, Björn Melin och Olle Ängqvist från Gerlesborgsskolan. Det var svårt att få tyst på dom. De hade så mycket klokt att berätta i mitt öra. Hoppas att dom inte störde publiken för mycket.
De kommer ofta när jag börjar måla på en duk i det stora formatet. Som om de ville påminna mig om att det alltid går att måla upp, skrapa bort och måla över. Färdigt blir det kanske aldrig, men man lär sig av misstagen och felblandningarna.
På söndag är jag där i Säffle igen. Konstutställningen är öppen kl 13-15.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Staffan » NATTMUSIK:  ”Vad fint du fångar Sonjas musik i dina ord! Tack!”

  • Karin Axelsson » MATVRAK:  ”Snyggt tecknat och fyndigt skrivet, wie ûblich!!”

  • Kerstin » HOPPET:  ”Så bra! ”

  • Kicki Lidén » AKROPOLIS I LYSEKIL:  ”Där har jag suttit en het julidag och njutit av utsikt och svalare vindar”

  • Ingrid Fragakis » AKROPOLIS I LYSEKIL:  ”En underbar skildring av Lysekil/Parthenon! Längtar efter att läsa boken. Kram f..”

Bloggarkiv