boksläpp

Nu ligger två nya böcker i hyllan med blandat innehåll. Ostmästaren är berättelsen om en resa med vår husbil Hildur till Frankrike i maj 2019. Boken innehåller dikter och teckningar, foton och berättelser med personliga iakttagelser från de små byarna längs de smala vägarna med goda ostar och smakrika viner.
Rörlighetens Gränser är fjärde boken med Gunnars dikter och teckningar. Den här gången handlar det om rörligheten med husbil och kroppens rörlighet med begynnande stelhet och ledvärk som kan hållas tillbaka med träning. De tidigare böckerna; Grekisk sallad, Halvt kilo rött och Körsbärsträdet snöar finns att beställa från Kulturstugans webshop.

Konstmässa

Vi är ett femtontal konstnärer som ställer ut tillsammans på Konstmässan på Almars Gård i september. Konsthallen ligger ca en mil norr om Karlstad, längs östra sidan Klarälven i Skived. Konstmässan håller på en vecka och det blir programkvällar. Gunnar kommer att invigningstala när konstmässan öppnar på lördag 28 september. Välkomna!

VERNISSAGE OCH BOKSLÄPP

Nu hänger 28 teckningar ur boken Körsbärsträdet snöar på restaurang Blå kök & bar vid stora Torget i Karlstad. Där finns också boken att köpa. Boksläppet och vernissagen den 17 december blev en trevlig tillställning med många goda möten och samtal. Cornelia och Malle som driver Blå hade arrangerat allt på ett jättebra sätt. Utställningen finns kvar till mitten av januari. Alla bilder är till salu.

PÅ GÅNG UNDER 2019
Nyår till 15 januari. Restaurang Blå i Karlstad.  Bilder och texter ur "Körsbärsträdet snöar". 
April. Vårsalong i Mariestad. Målningar

Andlighet i öppna landskap. Artikel i Säffle-Tidningen, torsdag 1 november 2018 av Marina Johansson om Gunnars utställning på Silvénska Villan i Säffle som öppnar på lördag 3 november kl 13. Läs artikeln här under.
Se bilder från utställningen

RECENSION

Läs också recension av "Körsbärsträdet snöar" här >